Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 6 septembrie 2009

Ultima ora in medicina

Ceaiul protejeaza stomacul si esofagul Bautorii de ceai au sanse mai mici ca restul lumii sa faca cancer la stomac si la esofag. S-a constatat ca polifenolii care intra in componenta ceaiului reduc riscurile acestor afectiuni. Inca din 1986, o echipa de cercetatori a monitorizat starea de sanatate a peste 18.000 de chinezi consumatori de ceai, cu varste cuprinse intre 45 si 64 de ani. Din analiza urinei subiectilor, a reiesit rolul major pe care il joaca polifenolii in prevenirea cancerului, riscurile de imbolnavire fiind mai mici de doua ori. Influenta compusilor respectivi este mai pronuntata la persoanele care prezinta concentratii de caroten in urina mai mici decat media, au aratat studiile. Carotenul este, se stie, substanta naturala prezenta din abundenta in morcovi, portocale sau spanac. Unele sampoane dau pubertate precoce Una din cauzele pentru care o parte din tinerele fete ajung la pubertate mai devreme ar fi... samponul. Americanii au constatat ca anumite produse cosmetice, printre care si cele folosite pentru spalarea parului, contin hormoni estrogeni. Cantitatile sunt, ce-i drept, foarte mici, dar, sustin cercetatorii americani, suficiente pentru a declansa o pubertate precoce. Au fost luate in vizor in special anumite produse folosite de tinerele de culoare pentru a-si intretine sau spala parul. In Statele Unite, jumatate din adolescentele de origine africana ajung la pubertate in jurul varstei de 8 ani, in loc de 15 ani, cum se intampla cu celelalte fete de origine caucaziana. Acest fenomen nu are cauze genetice, dovada ca tinerele din Africa ating pubertatea cu mult dupa 8 ani, indiferent de originea lor sociala. Produsele incriminate de specialistii americani nu se gasesc in magazine, majoritatea fiind procurate prin Internet sau de pe "piete paralele". Cancerul bronsic se "feminizeaza"Numarul femeilor care fac cancer pulmonar creste de la an la an, arata statisticile. Aceasta maladie, care se datoreaza in principal fumatului excesiv si care era considerata pana acum o afectiune exclusiv masculina, se "feminizeaza" din ce in ce. Daca in 1993, in Franta, femeile cu cancer bronsic reprezentau de 11 la suta din totalul bolanvilor de cancer, in 2000 acest acest procent a ajuns la aproape 40 la suta. In Statele Unite, cancerul bronsic este pe primul loc intre cauzele decesului la femei, inaintea cancerului la san.

Niciun comentariu: